Lördag!

Åh vilken underbar dag vi haft. Jag älskar när man kan va ute i flera timmar och få frisk luft. Vi tog skotrarna och storbarna turades om att tolka, och så for vi till stugan. Vi fikade gott och sen åkte vi madrass efter skotern, underbart kul. Synd att jag glömde kameran annars hade jag bjudit på mysbilder.
Nu har vi varit hemma ett tag och tinat upp oss, ätit uppstekt palt så nu har man paltkoma. Ska spela lite kort sen ikväll men annars ska vi nog inte göra något alls. Ha en trevlig lördagkväll....

Fredag!

Nu är vi i stugan. Kort och lagom arbetsvecka, en enda dag. Jobbar inte förrän nästa fredag så nu är det som en minisemester. Jag hoppas det inte är så kallt imorrn för då ska vi ut och åka skoter. Fasen nu kom jag på att jag glömt kameran.
Nu ska jag se om småbarna vill ha nå kvällsfika. Sköt om er...

Så här bor vi!



Bilderna är klickbara..

Mera pyssel!




Hon gick faktiskt med på att bli fotograferad idag. Och ett dagsfärskt kort på äldsta tjejen.

Dagens middag!



Nu blev ni allt sugna va? OBS strunta i datumet på kortet, fel inställt tid och datum.

Gubben!



Här är gubben när vi var på mosters 50 års fest, cowboys och indianer var vi. Här har han intagit favoritpositionen.

Minstingen!



Här är familjens minsting, av någon anledning vill hon numera inte att man tar kort på henne, förr var hon en linslus.

Pyssel!



Här pysslas det för fullt. Min goding!

Gogumman!



Här är husets äldsta dotter. Hon fyller snart 13 år. Tycker om att handarbeta, pyssla och spela. Hon är fantastisk mot småsyskonen, kan leka med dom hur länge som helst.

Tonåringen!



Min älskade 14 åring, här med sin favoritsysselsättning. Spela. Med på ett hörn är också lillebror.

Torsdag!

Det blev vab idag, hon fick feber på kvällen. Hon sov heela natten till kl halv nio imorse, till och med i sin egen säng. Annars brukar hon komma pillrandes nån gång mitt i natten. Gubben kommer hem idag så imorrn blir det jobb. Känns som det är länge sedan jag jobbade för förra veckan hade jag vab för yngsta grabben. Men förhoppningsvis är det slut på alla sjukdomar för ett tag. Det är tröttsamt när det blir långdraget.
Undrar vad vi ska hitta på idag då, ska göra palt till middag i alla fall, är hundra år sen vi åt palt. Yngsta pojken fick några pysselböcker i julklapp, tror vi ska leta fram dom och pyssla lite. Han tycker sånt är kul och han är jätteduktig på att räkna och kan i stort sett alla bokstäver. "skryt".
Ha en bra dag....

Kväll...

Åh vad skönt att det äntligen är kväll, då får jag snart gå och lägga mig. Men först ska jag se den nya serien på femman, jag älskar sjukhusserier. Jag tror den hette Hopkins.
Jag har nog fått nåt virus på msn, hur i hela friden får man bort sånt? Tydligen så skickar jag länkar mm till mina kontakter, fast jag inte gör det.
Imorrn kommer gubben äntligen hem, han är saknad.
Nä nu ska jag fixa kvällsfika och bänka mig framför tvn. Ha en bra kväll...

Onsdag!

Natten som gick var inte rolig, lillgumman var ledsen och jag var inte så komma på vad som var fel. Hon somnade ordentligt vid halv 4. Så idag känner man att man lever.
Imorgon är det tänkt att jag ska jobba, hoppas hon inte får feber ikväll och att hon sover gott inatt, annars blir det vab.
Höres.

Feber igen!

Lillgumman hade feber ikväll igen, men pigg och glad som en lärka. Fast trött var hon, hon somnade med näsan i en tidning. Sötnöten där.
Nä, nu ska jag gå upp till storbarna och höra om dom vill ha en match i Wiisport. Ha ha, dom brukar få kämpa hårt för att klå mig proffs som man är...;)

Sockarna!


Sockarna!

Ska försöka mig på att lägga in en bild på sockarna, lovade gubben att han skulle få se hur dom blev. Dom är i stort sett färdiga, ska bara fästa trådarna på den ena.


Tisdag!

Natten var ganska lugn för lillan, hon vaknade ett par gånger tidigt på kvällen och var lite ledsen, men sen sov hon hela natten och har inte ont i örat idag, och sen är hon feberfri också. Skönt.
Idag har jag röjt lite i förrådet, jobbigt men behövligt. Man ställer bara allt innanför dörren och tillslut kan man inte gå in utan att kliva på allt. Men nu är det rensat och man ser faktiskt golvet. Fantastiskt..
Jag har kommit i ett handarbetsil, just nu håller jag på att sticka ett par strumpor till gubben. (tantvarning). Och förra veckan gjorde jag två par till dom minsta barnen. Får se om ilet håller i sig och jag gör strumpor till dom stora barnen också, men dom fick strumpor i julklapp så dom är inte alldelens utan. Kanske gör jag ett par till mig själv också för jag är helt utan.

Hej svejs!

Måndag!

Jaha, idag är det måndag och min officiellt första arbetslösa dag. Jag har haft ett vikariat som nu är slut. Har haft så ont i magen av ångest inför arbetsförmedlingen. Men vad tror ni händer..jo min chef ringde och erbjöd mig att jobba mera. 50% till att börja med.
Snacka om att en stor sten föll från mitt hjärta. Jag SLIPPER arbetsförmedlingen. Inte för att jag inte tycker om dom som jobbar där, men det är allt tjorv med papper hit och dit som jag inte klarar av. Förhoppningsvis kan jag jobba fram till sommaren då jag ska få jobba som sommarvikarie. Jag trivs för övrigt super att jobba med "gamlingar".

Vi har varit sjuka här i familjen, men dom flesta håller på att vara friska. Det är bara minstingen som ligger i feber och ont i örat. Hon fick alvedon nu innan hon la sig så jag hoppas hon får sova gott inatt, och att det gått över i örat till imorgon. Stackars lillstinta, man vill ju bara byta av dom.


Hej, här är jag!

Jag gör som alla andra och startar en blogg, jag är fullkomlig nybörjare så vi får se hur det här går. Vad jag kommer att skriva om återstår att se, men mest troligt om vad som helst och allt möjligt.

Lite mer om mig kanske, jag heter Carola och har ett par barn. Jag är fullkomligt galen i mina ungar och kan inte begripa att jag varit med och skapat dessa godingar.
Har nyligen läst till undersköterska och jobbar just nu på Hemtjänsten.

Tack för nu....

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0