Måndag!

Ledig idag och det blir vab imorrn, Robin kräktes imorse. Förhoppningsvis var det inte magsjuka, men man vet ju aldrig. Skulle ju va typiskt om vi låg allihop över påsk.

Har jobbat helgen som var och det var nog en av dom längsta helgerna jag varit med om, har kännt mig lite låg. Men idag känns det bättre..

Jag, Robin och Frida har planterat lite tomater idag. Håll tummarna att det hinner bli några till hösten. Sen myste jag och Frida ner oss i soffan och tittade på filmen Upp. Gick ju att se i alla fall, även om Frida emellanåt tyckte den var läskig.

Sen provade jag att göra fiskgratäng av lax, blev ganska gott men lite salt. Emma åt en minibit med fisk, sen nån ärta och en bit morot, annars åt hon bara ris. Hon är inte särskilt förtjust i fisk men hon smakade i alla fall.

Nu ska jag snart gå ner och mysa med dom stora, innan det är dags för sängen...

En lång dag...

börjar gå mot slutet, småbarna kom och la sig i natt och trängdes, jag låg inpackad som en sill. Så idag har jag varit trött som en gris på jobbet. Mina kära storbarn missade bussen imorse, och inte kunde jag köra och hämta dom heller då jag redan var på jobbet. Och det var inte för att dom försovit sig, dom hade klätt sig och fikat när jag for vid halv 8, dom bara sölade på.

Efter jag slutat kl 17, så hämtade jag Robin och Frida och vi for in en sväng på tallen för att handla. Kl var ganska mycket då vi kom hem, gissa vad Emma hade gjort?

Jo lagat mat och dukat så det var bara att sätta sig och äta. Dom är för underbara ibland ;-)



Den här likören köpte jag i Lycksele, smakar skit och det var inte skruvkork så jag antar att den hinner ruttna innan den är slut. Synd. Och synd att det inte var flaskan som hade den färgen, utan drycken. Så när den har ruttnat klar så är det ju bara att kasta den....Nä, ska man dricka likör så blir det Baileys...

Tisdag!

I veckan jobbar jag varannan dag + att jag jobbar helgen, men idag är jag ledig och ska ha enjo spavisning. Mina gäster får göra ett fotbad. Ska bli spännande att se vad det är för produkter. Det är lite lite folk som kan komma tyvärr, men några är vi i alla fall.

Har dragit en sväng med dammsugarn och bakat en sockerkaka, nu ska jag gå ner och fika lite..

Groddarna!

Groddarna är klara och det är supergott. Blev hur mycket som helst bara av en halv dl frön. Ingen utom jag är vidare förtjust i dom så jag har det jag gör innan jag ätit upp dom.



Nu ska jag ge mig på att göra såna här..


Lördag!

Idag käkade vi lunch ute i grillringen, det var soligt på förmiddan tills vi kom ut då försvann den. Jag håller på att plantera om lite blommor, drygt men behövligt.

Ikväll ska jag se New Moon. Hörs ju va bra, och är den lika bra som ettan så blir det en spännande filmkväll för mig ikväll. Emma är inte hemma annars hade jag haft en som suttit klistrad.

Nu ska jag gå ner och börja med maten, köttfärssås blir det idag...


In i det sista!

Så här hittade jag Robin igårkväll då jag skulle lägga mig...



Trött men boken var himla spännande...Gullungen där...

Projekt!

Har startat ett litet projekt, har testat för många år sedan men jag tror inte det gick så bra då. Men jäsiken vad dom har vuxit på bara två dagar. Ni får se om några dar det färdiga resultatet..



Det ska förhoppningsvis bli groddar. Mums filibaba...



Här är nya sängramen och sängborden, jäkligt synd att vi måste ha sängen vid fönstret. VILL bygga om så vi får ett vettigt sovrum..



Har bytt gardiner i tvrummet, syns lite dåligt, men det är björkstammar..



Så här ser det ut efter, lite vårgardiner är aldrig fel.

Onsdag!

Idag är jag ledig och inga måsten har jag, underbart. Jo kanske man måste gå ut i solen en stund så man får sig lite vitaminer..

Jag har aldrig sett utvandrarna och nybyggarna, men nu har jag lyssnat på dom i mp3n, och har lånat filmerna av mamma så nu har jag det jag gör, dom är jättelånga.

Vi hade apt igår och jag måste säga det igen, det är verkligen ett härligt gäng man hamnat i, vi satt där i fem timmar och det kändes som en kvart, man får skratta en del vill jag lova.

Imorrn ska jag till Lycksele, känns lite gruvsamt av olika anledningar, samtidigt som det ska bli kul att spana in det utbyggda dollar store.

Lite knasbilder!

Emma har lånat kameran...





Hi hi...







Kärlek...


Äntligen!

Har hittat kameran så nu ska jag bjussa på lite bilder.



Fridas födelsedagspaket...





En enkel födelsedagstårta...





En egen mugg..



En softshell (stavning) jacka..



Ett akvarium..



En tamagotchi..



En elektrisk tandborste..

Hon fick mycket presenter våran stortjej. Tänk att hon redan är fem år, sanslöst vad tiden går...

Nu drar vi till fjälls!

Imorrn åker vi till mamma och pappa i luspen för lite sportlov. Så skönt. Har bakat en god morotslimpa och gjort en kasslersallad som vi tänkte bjuda dom på imorrn till middag. Skotrarna är lastade och packningen är snart klar, nu vankas en dusch och sedan krypa till sängs.
 
Ha det så bra...


Fredag!

En ny dag. Börjar inte jobba förrän kl 6 ikväll så idag är en sån där dag när man bara väntar. Fast jag behöver bara vänta till kl 2 för då ska jag va i Malgovik hos Vera på möte.

Sen jobbar jag hela helgen med Vera, känns super.

Förresten, är det nån som vet vad förmjuka är? Nu har Kia gjort det igen, hon är för underbar...

Måndag!

Ny arbetsvecka framför oss. Jag har varit ledig ganska mycket på slutet så det ska nästan bli skönt att få jobba lite. Stig har också börjat jobba nu så ordningen börjar vara återställd.

Saknar Tobbe och Emma som har varit hos sin pappa i helgen. Jisses vad det har snöat i helgen. Våran väg blir smalare och smalare, vi skottar ju med fyrhjulingen och den "kastar" inte bort snön, utan ramlar vackert tillbaka på vägen. Hmmm.

På onsdagkväll ska jag till Vera i Malgovik på möte, spännande att få veta mer om deras företag.

RSS 2.0