Tisdag!

Klev upp imorse som vanligt, gick på toa, skulle tvätta händerna, kom inte en droppe vatten. Det har alltså frusit. Och det är klart, slangen ligger ovan jord och det har varit minus hela natten. Jag vet inte vad jag kan göra för att det ska släppa heller, bara vänta till det blir varmt ute kanske, eller gå ut och krama slangen? ;-) Har provat få tag i gubben men han svarar inte.

18,34!

Fick ett ryck och flyttade plantorna ändå, men det är en del kvar att göra, skotta bort en massa jord och flytta på pallkragarna, men det får bli en annan dag...

Måndag!

Jag har suttit och funderat och kommit fram till att det skulle va skitsnyggt med valv i köket, alltså dörrarna. Mera öppet och så. Nu gäller det bara att lägga fram det så gubben också tycker det är en bra ide.

Kanonväder och egentligen skulle jag väl försökt att flytta mina jordgubbsplantor men jag känns så lat. Putsade fönstrena i köket och det blev så randigt och fult så jag tappade all lust att göra nåt. Fy va trist. Och ändå har jag dom braiga enjogrejerna, men idag blev det verkligen inte bra. Kanske får tvätta upp dom och göra ett nytt försök.
Mamma och pappa var förbi en sväng och drack lite kaffe. Alltid lika roligt.

Var och hämtade Stig på flyget igår, han hade köpt varsin tröja till barna som det stod Paris på, dom blev så glada. Jag fick en lite gullig burk med fransk senap. Gullegubben min.

Söndag!

Nu är vi precis hemkomna från bio Toy story 3. Ganska bra tyckte barna fast liiite läskig apa. Medan jag och småbarna va på bio så var storbarna och storhandlade. Det hade gått bra och dom hade inte handlat såå mycket som inte stod på lappen, bara lite chips och dip och kakor. ;-)

Ikväll ska jag på flyget och hämta gubben, den här helgen har varit mycket jobbigare än jag trodde. Han skickar nåt sms : Sitter på tjugonde våningen och tittar ut över triumfbågen, det är 23 grader varmt mm mm. Själv sitter man i ett gråmulet sverige och tycker synd om sig själv. Men en vacker dag är det kanske min tur. Fast jag skulle nog va nöjd med en tripp till Sundsvall.

Fredag!

Ihelgen är jag ledig och det ska bli så skönt. Har ju jobbat två på raken. Fast en del att göra har jag ju ändå, kommer att få kött i helgen och så måste vi ta upp pären.

Tobbe och Emma ska va hos sin pappa i helgen så tobbe tog moppen i morse, han åker iväg och ca 10 minuter senare ringer han, kedjan har hoppat. Men som tur var stannade några från jaktlaget och hjälpte han så han tog sig på plassn idag.

Ikväll ska vi på älgmiddag, brukar vara supergott. Och så lite spännande lotteri på det. Kan bli en bra kväll...

Gissa bajset!

Kolla vad som låg på vägen, inte alls särskilt långt härifrån...



Fy fy fy fy fy fy....

Pricktävling!

Våran brevlåda står ensam på en ganska öppen lägda. Senaste dagar så tror jag fåglarna har nån slags skitartävling. Flest träffar vinner...



ÄCKLIGT....

Onsdag!

Japp, då har man börjat jobba igen, känns faktiskt riktigt skönt. Fast det tar ett tag innan man vant sig med att passa tider, packa gympakläder, skicka frukt, påminna om läxor osv. osv...

Idag är jag ledig och tänker bara ta det lugnt, för sedan jobbar jag resten av veckan. Kortdag imorrn och sedan tre långdagar. Men det brukar gå bra det med.

Tobbe skulle kör moppe till skolan igår så han for, det gick bara ett tag så ringer han, - mamma, jag hatar den här moppen. Den hade bara stannat och kicken hade slutat fungera. Så det var ju bara att styra ut moppen i skogen, så nu står den där i väntan på att fraktas hem.
Man skulle ha fått tag på en moppe till han som man kan lita på, det är ju inte så roligt för han att bli ståendes mitt i skogen. Någon som har en ståendes som jag kan få köpa till en billig peng?

Igår var Frida äntligen på dagis, som hon längtat. Hon var helt salig och hade haft det jättebra.

Varning! Ett väldigt Rosa rum!

Nu är det bara en del småfix kvar på Fridas rum, hon har sovit som en prinsessa inatt. Men jag varnar....det är ROSA.....



Ok, det är lite vitt också. Det som hänger till vänster är en gardin som jag satt för dörrn. Hon har ju ingen riktig dörr så det blev lite rosa glätt tyg där. Lamporna kommer från Ikea.



Fjärilarna är såna där Wallies så dom ska gå att ta bort om man lessnar.. Byrån är köpt på Ikea.



På den knallrosa väggen ville Frida ha sina Tingelingmärken. Bredvid sängen..



Det hamnade fjärilar lite varstans..



På den här väggen ska det in ett pyyyytttelitet fönster. Nej det är inte så pyttelitet. men mindre än ett vanligt...



Frida ville ha sitt skrivbord rosa också, men nån måtta får det va..

Jaha och vad tycker Stig om det här då? Jo han kom in och stod och kollade, men det blev ju riktigt mysigt, det här har du gjort bra, sa han. Och jag blev såklart en hel halvmeter längre än vanligt.

RSS 2.0