Mors!

Ja det är verkligen glest mellan inläggen, har inte haft tid, lust och ork. Men nu kanske allt lugnar sig då julen har passerat och bygget får ta paus...

Sedan tycker jag det är roligare att blogga om jag kan bjussa på bilder och då kameran på telefonen är usel så tar jag inga kort heller, men det blir snart ändring på det, ska få en ny telefon i dagarna så då ska här fotas...Måste ju försöka visa köket i sin helhet. Ha det bra så länge....

Varsågod Linus!

Har lovat lillebror lite bilder på kaklet så här kommer det...





Som sagt Linus så har jag usel bild på min telefonkamera, men du ser ju på ett ungefär...

Men nu jäklar!

Nu börjar taket vara klart, spana in det här...









Vad ska jag säga? Det är helt otroligt, and i LOVE it.....

Onsdag 8 dec!

December går lika fort som alltid. Hinner inte med. Nu sitter tapeterna på plats och dom är sjukt snygga. Mycket finare på väggen än på rullen, tur att det inte är tvärtom ;-)







Den nya spisen och fläkten, Syns som vanligt skitdåligt med min kamera. Men ni ser ju på ett ungefär.



Så här fin var Frida en dag jag hämtade henne på dagis.

2 Dec!

Jag har lite dåligt samvete, har en del jag skulle ha spacklat och målat i veckan och jag har inte gjort ett smack. Trots att jag varit hemma hela veckan. Får se om energin attackerar mig och jag kanske får nåt gjort.

Imorrn blir det mest troligt umeå en sväng, ska se om vi hittar en spis och fläkt att köpa. :-)

Och har vi tur kommer tapeterna upp på väggeni helgen. Whiii det börjar närma sig slutet ju....

1 Dec!

Oj vad tiden går, redan december. Sakta kommer lite julpanik krypande. Vad ska man köpa för julklappar till alla och hur ska man hinna?

Är hemma med Robin idag IGEN. Han har det inte lätt stackarn. Snorar som bara den och imorse var han så ledsen, grät för allt och inget. Hade inte hjärta att skicka han på skolan idag.

Måste dock ändå ner på plassn en sväng, har slut på mat. Och det viktigaste av allt en godisjulkalender till barnen. ;-)

RSS 2.0