Bilder!

Har försökt att ta lite kort på bänken, syns väl sådär, men i verkligheten är det superfint ;-) Fattas bara lite kakel och lite tapeter, snart klart...



Spisen ska bytas och så ska det dit en fläkt...






Torsdag!

Jaha då var det dags att leta åt alla julgardiner och sätta upp dom. Mysigt. Sedan ska jag gå ut i lagårn och se var alla julgrejer är, fast jag vet nog på ett ungefär var dom är. I år ska jag ha adventsfika efter vi har gått på skyltningen. Jag har bara bjudit in familjen men tyvärr kan inte alla komma då det blir lite sent. Men jag har så bakglada barn så fika lär vi ju ha framöver ;-)

Ikväll ska barnen baka pepparkakor igen, det luktar så ljuvligt då, och förhoppningsvis bränner vi inga kakor den här gången. Pratade med gubben igår och ni kommer inte tro det är sant, men han kommer hem ikväll, med flyget. Jag har alltså sökt semester IGEN helt i "onödan". Fast det är ju som skönt att vara ledig också. Jaja det är int mycket att göra nåt åt.


En ny vecka!

Måndag idag och jag är ledig förutom två utvecklingssamtal, ett för Robin och ett för Tobbe. Jag ska hämta Robin kl 2 när han slutar och då ska vi åka och handla en massa ingredienser så vi kan börja julbaket.

Jag har ju fått bänkskivan på plats och det blev såå himla bra. Jag ska försöka ta kort så ni får se, men min kamera på telefonen har blivit så dålig. Har förmodligen kommit nåt skit i den.

Idag är det kallt som attan, termometern visar 20.6 minus, men den visar ca 4 grader fel så det är nog 24 minus. Burr..

Torsdag!

Sitter nere i soffan och väntar på att gubben ska komma hem, Han har varit i Katrineholm i veckan. Inge roligt att ha han efter vägarna så här. Emma har varit hos sin pappa i stort sett hela veckan och det har känts så tomt.

Imorrn jobbar jag kväll och sedan är jag ju ledig. Har stora förhoppningar att bänkskivan kommer på plats i helgen. Och då får vi dit den nya diskbänken och den nya kranen också. Kommer bli super. Det enda vi inte bestämt nu är tapeter och jag vet bara att jag vill ha något med stort "mjukt" mönster. Sen om det blir vitt eller grått eller nåt annan det får vi se.

Onsdag!

Har varit ledig idag, och jag har inte gjort mycket heller. Förutom att pannan nästan exploderade så har det varit skönt.

Igår var jag och provad linser, känns lite mysko när man har dom på. Men det är väl bara ovanan. Jag trodde det skulle vara pillrigare än vad det är, men det är väl tur det. Nu ska jag träna med dom här i tre/fyra veckor och sedan skulle hon kolla styrkan en sista gång och sedan kommer jag nog att ha endagslinser. Jag tror inte jag kommer att ha linser varje dag, men det är ju skönt att jag kan välja.

På grund av några missförstånd så kommer jag va ledig dom två kommande helgerna trots att jag egentligen skulle jobbat dom. Fast det gör ju så klart inte så mycket. Det var först tänkt att Stig skulle jobba den här helgen som kommer, så då fixade bästa tjejerna på jobbet vikarie till mig. Sedan ringer Stig i måndags och säger att det blir nästa helg istället. Och som tur var fick jag tag i en vikarie som kunde jobba för mig. Så nu blir jag tokledig ett tag. Fast nån dag då och då blir det men det är medan det finns dagis.



Den här fina klädhögen har Frida vikt själv..innan hon tog på sig dom...

Torsdag!

Idag har jag varit ut och skottat snö, så här i början på vintern är det riktigt kul. Men jag vet ju att innan vinter är slut så är man spyless på att skotta. Och det känns ju liite surt att det fortfarande snöar.

Robin är sjuk igen, jag vet inte för vilken gång i ordningen det är men det har varit ofta nu i höst. Och det är bara han, ingen annan blir sjuk.

Ikväll jobbar jag mellan 18-21. En lagom kort dag. Sedan är jag ledig hela helgen. SKÖNT.

I did it!

Jag lyckades få ihop lådhursten, mot alla odds. Ont i armarna får man av att skruva för hand. Här är resultatet, nu fattas handtagen men det hoppas jag kommer till helgen...







Tadaa, lite stolt är jag allt...;-)

Min fina Emma!

Här är Emma i sina nya fina Ray Ban glasögon...



Hon ser ut att vara klok som en bok ;-)

Pyssel!

Många inlägg blev det idag, men det är ju som sällan jag uppdaterar så det är väl på tiden. Barnen tycker om att göra halsband och armband. Till och med Tobbe och Emma har gjort några.






Utmaningar!

Förra helgen då jag och småbarna var till luspen så fick jag utmana mig till max. Har ju en stoooooorrr skräck för isar.



Fy fy fy så otäckt det är, alldelens svart och isen knakar och smäller, trodde på riktigt att jag skulle dö. Nästan. Det var ruskigt skönt att komma iland igen.



Här sitter lillebror Fredrik och tänker ta upp storfisken...;-)

Måndag!

En ledig dag idag, har jobbat hela helgen och det är ganska dryga dagar. Men har man trevliga jobbarkompisar så flyger tiden fram ändå. Idag ska vi äntligen hämta Emmas nya glasögon. Och Frida ska till tandläkarn. Och så måste vi väl handla lite grann.

Har hört talas om systembolagets årets glögg, med saffran. Har någon smakat? Är den god? Ifjol upptäckte jag att den med vanilj var himla god. Börjar få lite julkänslor, det är nog därför jag börjar längta efter glögg.

Här kommer en liten sneakpeak på köket...



I det här hörnet stod skafferiet och kylen och frysen, nu är det nya underbara skåp där.

I fredagsdå jag kom från jobbet så hade dom fått igång golvvärmen i hallen och köket. Underbart ljuvligt med varma golv.

Onsdag!

Idag är jag ledig och det är superskönt. Har sprungit i pyjamas till alldelens nyligt. Här kommer lite bilder på dom nya golven..







Hallensgolv är inte så här mörkt, kameran ger inte en rättvis bild.



Nu ska vi äta lunch och sedan gå ut och elda en massa rat....

Måndag!

I helgen åkte jag, Robin och Frida upp till mamma och pappa i luspen, medan så blev golvet i köket och hallen lagt. ;-) Super fint och superskönt kommer det också bli när dom kopplat klart.

Sedan upptäckte Stig att våra gamla köksstommar inte kommer funka. Dom är inte lika stora som Ikeas skåp, så vi kommer att måsta köpa nya stommar också. En dyr historia det här.

Sätter in bilder nån annan dag, har inte rätta kabeln här och jag orkar inte gå och hämta den.


RSS 2.0