Kallt!

Fy vad jag har frusit idag, har verkligen varit kalla grader idag. Känns ju som man bor i Sibirien. Har i alla fall gått bra att jobba, skippade handlingen då det blev så sent från barnhämtningen.

Robin har gjort så fin båt på fritids och han och Frida kan leka med den och nå smågubbar i timmar.



Här ser man bara seglet men det är här dom håller till..

Har frusit som sagt hela dan och även nu då jag kom hem så kändes det kallt så jag eldar och eldar, har också tänt 600 ljus för att hjälpa värmen på traven. Ok kanske inte 600 ljus, men i alla fall 16. Termometern avslöjar att det är lika varmt som det brukar vara så det är nog bara jag. Får slänga mig i en kokhet dusch istället.



Som synes så kan ingen i det här huset styra in stolarna efter dom ätit. Inte ens jag. ( som är så himla perfekt) :-)

Onsdag!

Idag ska jag jobba igen, känns skönt. Sedan är det väl stress ett tag innan man hämtat barn, handlat, kört hem, och lagat mat. Men sedan är det kväll igen och då ska jag bara njuta av lugnet. Och imorrn blir det en likadan dag.

Hittills har det gått bra att räkna point, inget fusk alls. :-) Bara jag har karaktären nu att fortsätta så ska det nog bli bra.

Tisdag är en mycket bättre dag!

Vaknar och känner mig relativt pigg. Förkylningen börjar släppa sitt j...a grepp.

Mötet igår gick bra. Utredningen fortsätter. Fast för min del behövs ingen utredning, jag ser ju vilka problem "ongen" har så man får försöka jobba på det. Känns hoppfullt ändå. :-)

Idag ska jag försöka få ner lite fröer i jorden. Spännande att se om jag får finare/större gurkor än ifjol, och kanske om jag har tur så får jag lite tomater också. Ifjol hade vi ju så mycket annat att göra så alla plantor glömdes bort. Var bara paprikorna som blev nåt och som vi kunde njuta av. Och i år har vi inga stora projekt vi ska göra, få allt som är påbörjat klart, vilket i och för sig är ett jäkligt stort projekt, och så ska vi rensa lagårn. Nä herregud, jag kommer att ha ihjäl plantorna i år också.

Fast man ska ju inte måla djävulen på väggen, det kan ju gå bra också. Och nån djävul på väggen hade jag inte tänkt ha, bara röda väggar med vita knutar. ;-)


Måndag på alla sätt och vis :-(

Usch vad trögt det känns idag, har fortfarande lite feber och snorar och nyser. Skulle vart så skönt om jag bara fick ligga i soffan idag men måste upp på plassn en sväng och fara på ett möte. Denna gång för gosRobin.

Sedan nästa grej som känns typiskt för måndagar är jag jag har börjat räkna points. Får se hur länge jag pallar den här gången. Fast jag har förhoppningar då jag har en vän som lovat att jaga mig med piskan. Kanske jag inte vägar annat än att räkna på. :-)

Igår började "Big brother"ett helt galet program som jag garanterat kommer följa slaviskt. Inte för att det känns som det är så mycket vettigt utan bara för att jag fastnar. Så ikväll sitter jag förmodligen bänkad framför kanal 11.

Nu ska jag fixa nåt ätbart till mig och lillpiga...

Fridas födelsedag!

Lilltjoppa fyller 6 år idag. Frida brukar i vanliga fall vara duktig på att sova länge, men imorse vaknade hon tidigt men hon låg och dolade på i sängen tills vi kom och sjöng för henne. Sedan ner och öppna presenter och äta tårta. Lite senare kom mormor och morfar med ännu mera paket. Och mera fika.

Kl ett var kalaset för kompisarna, tyvärr var ett av barnen sjuka så dom kunde inte komma. Men det gick ju bra ändå. Jätteroligt hade hon och massor med mera paket. Och ännu mera fika. Och jag hade också jättetrevligt, då två av mina bästa vänner var hit.

Dessvärre så har jag blivit så in i norden förkyld. JAG BLIR GALEN.....Egentligen så skulle jag jobbat imorrn, men tur nog har det ordnat sig med jobbet så jag kan va hemma. Jag hatar att gå på jobbet med förkylning,. Ok om man jobbar på ett kontor, det värsta som kan hända då är väl om datorn får ett virus. (skämt åsido) Men då man jobbar med människor känns det inte lika kul.



En suddig bild då Frida provar sin nya dress..







Till middag hade Frida önskat sig tacos, så det fick det bli. Nu ska jag snart mojsa ner mig i soffan och se melodifestivalen.

Fredag!

Och jobbhelg väntar, fast jag har tagit ledigt imorrn då lilltjoppa fyller år och ska ha kalas ;-) Kan inte fatta att hon redan är sex år och ska börja förskolan snart. Makalöst. Vad ska jag då hitta på om jag har en ledig dag mitt i veckan? Helt själv är jag inte van att vara...Men jag kommer nog på nåt.

Ikväll slutar jag kl åtta och ska då in på tallen och handla det sista inför imorrn. Sedan ska jag hämta upp Tobbe och Emma och sedan hem och blåsa ballonger.

På måndag har jag lunchdejt med Cecilia, fast den här gången är det en annan Cecilia...längtar.. :-)

Kia: du har tamejtusan rätt, det ser ut som en sådan. Det tänkte jag inte ens på... ;-)


Måste bara få visa!

Jag måste bara få visa hur en äppelskrutt kan se ut...



hi hi, och anledningen till det var....



Den här pricken....

Kan ni gissa vem som skapat detta mästerverk?


Onsdag!

Idag tänkte jag och Frida åka och handla lite till hennes födelsedag, men efter noggrant övervägande så bestämde vi att vi handlar imorrn istället då vi lix ska ner och jobba. Man kör så mycket bil ändå.

Tänkte bjussa på lite bilder.



Den här har humlanbarna gjort..



Den blå flaggan har Robin gjort på fritids..





Niorna hade gjort fantastiskt fina skulpturer..





Ja det var fler ochså men datorn är lite trög så jag orkar inte ladda upp fler bilder...


Tisdag!

Nu var det så där toklänge sedan igen, känns som man har fullt upp. Ska försöka uppdatera ikväll. Ha det bra så länge.

Onsdag!

Idag har jag varit på plassn och tvärfikade med mamma innan vi for och färgade våra bryn, jag tror Linnea fick sig en liten utmaning med mina, har knappt gjort nåt med dom i hela mitt liv. Åh herre så jäkla ont det gör att noppa dom. Jag hade nog mera strån än jag trodde. Men nu syns dom i alla fall. Jag passade på att färga ögonfransarna också, men det blir inte så mycket på mig men lite grann i alla fall.

Sedan for jag och käka lunch med Cecilia och det var så himla kul, Frida och Alma hade nog också kul. När vi kom hem så tänkte jag röra ihop en tjockpannkaka, men upptäcker att jag har för lite ägg och nästan ingen mjölk så det blir snabbt och enkelt med pan pizza.

Snart ska jag åka på jobbet, och när jag åker hem ska jag passa på att köpa mjölk. Om Jag kommer ihåg det. Tycker att mitt minne blivit sämre än vanligt. Suck...

Måndag!

I veckan är det fullt upp. Har jobbat i dag och hunnit va till tandhygienisten, blev 700 kr fattigare, men skönt att slippa tandstenen..

Imorrn jobbar jag först till halv 4, sedan hämta barn och skjutsa hem dom och ge dom mat, sedan tillbaka och jobba mellan sex och nio.

Onsdag ska jag och mamma färga våra ögonbryn, jag ska luncha med bästaste Cecilia, skjutsa hem barn och ge dom mat, sedan jobba mellan sex och nio.

Torsdag ska jag va på bilskolan kl 8,15 vara där till typ tolv, kl 13 utvecklingssamtal Tobbe. Kl 14 möte med jobbet, skjutsa hem barn ge dom mat sedan jobba mellan 18-21.

Fredag jobb mellan 8-14,30. Kommer kännas himla skönt när det blir helg igen. ;-)

Bjussar på lite bilder från i helgen...



Här har Stig kört fast med skotern...



Och här mina små skidåkare, (det ser ut som att dom sparkar men det är fel) Dom tävlar mot några norskar som tyvärr åker åt heelt fel håll varje gång, fast det är ju tur för då vinner ju svenskarna (Robin och Frida).



Och här är en bild från nu ikväll, En ledsen och samtidigt glad piga som tappat sin fjärde tand, (därav den lustiga minen)   - Dumma äpple, nu tänker jag inte äta upp det...

Skitvecka!

Har haft en uselt tråkig vecka, energin jag hade för ett tag sedan är som bortblåst. Har varit så trött så trött. Skulle kunna ligga i soffan hela dagen och jag har nästan gjort det också, :-(

Med jobbet ska vi ha en liten stegtävling, började i måndags. Har ju inte gått bra alls kan jag säga. Men stegtävlingen pågår ju i några veckor till så än kan jag rycka upp mig.

Sedan har Robin varit sjuk igen, börjar bli måttligt less kan jag säga. Två vabdagar blev det den här veckan. Han har haft en förskräcklig hosta, så man har knappt vågat sova. Förkylningsastma är inte kul. Har allvarliga funderingar på att få Robin undersökt, han måste ha jättedåligt immunförsvar, visst kan dom ta prover på sånt? Tänk om det fanns ett mirakelpiller så han slapp va sjuk så ofta. Han missar ju så mycket på skolan.

Men jag får tänka lite positivt nu, imorrn kan jag jobba, Robin gå till skolan, Stig kommer hem ikväll. Jag och Emma ska gå en promenad (om vi inte får paltkoma) efter maten idag.

Tobias klarade skoterkortet i söndags och fick sin "lapp" igår. Nu har jag ytterligare ett orosmoment, men samtidigt känns det ju jätteskoj för hans skull. Igår fick han ju lappen som sagt och skulle ut och köra en lite sväng. Jag trodde ju såklart att han bara skulle va häromkring....nä han drog iväg till stugan och var borta i evigheter. Till slut blev jag orolig och ringde och efterlyste han. -Jag är vid stugan säger han coolt.
Det vore ju bra om jag visste vart han åkte så jag vet var jag ska leta om det behövs. :-)

RSS 2.0