Köket!

Japp, nu har vi äntligen börjat med köket. Kommer att va lite kaotiskt ett tag men det är det värt. Kommer bli super. Nu har vi tömt det mesta och för tillfället ser det ut såhär..





Så nu har vi grejer runt hela huset...:-)

Torsdag!

Idag är det plusgrader ute och jag antar att det är halkigt och jag och Frida ska åka ner och handla lite idag, tårtingredienser och kanske nåt litet paket. Känns lite gruvsamt men vad gör man. Man skulle haft hemleverans.

Sedan ska jag börja plocka bort lite grejer i hallen och köket, snart smäller det ;-)

Ska bara avslöja att klädhögen är fortfarande ovikt ;-)

Kväll!

Japp, tvätthögen är fortfarande ovikt....

Tisdag!

Idag har jag haft en premiärtur med fyrhjulingen, fanns inte så mycket att skotta men nu är det gjort i alla fall. Med hjälp av fyrhjulingen så drog jag ner soptunnan ner till vägen så nu står den också på plats.

Annars idag så har jag inte gjort så mycket, eldat och grejat. Ska försöka ta mig i kragen och vika bort en jättehög med kläder. ( högen kommer med stor sannolikhet vara kvar imorrn...och i övermorrn...osv)

Till helgen drar nog jag och småbarna iväg, för då ska mest troligt golvvärmen på plats. ÄNTLIGEN.

Grattis!

Stort grattis på din födelsedag Stig. Det blir kanske nån liten överraskning till dig när du kommer hem på torsdag. ;-) Puss och kram...

Onsdag!

Kvällens nöje var:



Greys anatomi..



Här är hallens golv, i bakgrunden ser man det gamla...



Och här är kökets golv, och även här ser man det gamla i bakgrunden.

Jag tror det kommer bli super..Det kan i alla fall inte bli sämre..



Det här kortet är taget nu ikväll. Det är ganska mysigt med snö...



Det här är Robins nya dress..

Hoppas inte han fryser i vinter... ;-)

Måndag!

Har jobbat i helgen, man känner att man lever efter en helg, och så jobbar jag nästa helg med. Men det brukar gå bra. Men man uppskattar verkligen helgerna man får vara ledig, umgås med familjen och så. Oftast är jag ju ledig en del på veckorna, men då jobbar ju alla andra så man kan inte direkt hitta på så mycket.

Vi var och köpte golv till hallen och köket i torsdags. Ska lägga in lite bilder så ni får se. Köksgolvet kommer nog bli super. Nu är det i stort sett bara tapeterna kvar att bestämma sig för. Och det är inte det lättaste. :-)

Tisdag!

Idag ringde jag sopgubben på kommunen för att höra om det är meningen att jag ska dra ner soptunnan till vägen varannan vecka. Och ja tydligen ska jag det. Det är ju bara ca 250 meter.... Jag vägrar. Så nu har jag beställt ett lås så att jag kan lämna den därnere. Man törs nog inte ha den olåst för man vet ju aldrig hur många som slänger sina sopor där då.

Idag har jag varit hemma några timmar helt för mig själv. Tänkte göra en massa nyttigsaker men det enda som blev gjort är att jag har eldat och tvättat kläder. Men det är ju bättre än inget.

Måndag!

Kruppen blev inte så besvärlig för Robin, tack och lov. Lepheton/desentol hjälpte så han somnade på soffan efter ett tag. Jag blir så himla rädd ibland då han får krupp, jag stod i köket och höll på att mangla lite sängkläder och så kommer Robin och säger att han knappt kan andas. Åh fy. Jag får verkligen ångest. Och jag vet ju att det ska vara ofarligt men det låter ju så himla otäckt.

Idag har jag varit till optikern för en linskoll. Ska bli spännande att testa det, och slippa glasögonen i mellanåt. I slutet på veckan trodde hon att testlinserna skulle komma så snart blir det hårdträning...

På onsdag ska Tobbe till Lycksele på koll, sedan hem innan tre då Robin kommer med bussen, och sedan iväg på jobbet en sväng. Stressiga dagar, men torsdag är jag i alla fall ledig. Sedan jobbar jag helgen igen.

Lördag!

Robin har krupp ikväll och det är något av det värsta jag vet. Måste ta djupa andetag och fokusera. Det här är det absolut värsta jag vet..... Jag har ren och skär panik. Ännu har jag  inte gett han betapred men blir det värre än så här då, får han det.......


RSS 2.0