Torsdag 29/4!

Mina tomatplantor verkar återhämta sig. Skönt. Idag ska jag och Frida ner och handla lite. Och städa bilen.

Jag, Tobbe och Emma såg filmen Avatar igår och den var riktigt bra men lång. Tobbe blev helt förälskad i den. Klart sevärd.

En hel vecka!

Jag har verkligen blivit dålig på att skriva här, men har liksom inte alltid tid eller nåt vettigt att skriva. Det blir när andan faller på.

Frida har övergått från trotsig unge till den gulliga och rara sötnöt som jag saknat. Hon till och med klär på sig när vi ska nånstans, och sockar som hon verkligen hatar tar hon på sig utan problem.

Jag planterade om tomatplantorna och tror att jag kanske mördat dom, hänger och ser såå trötta ut. Men det kanske dom brukar göra? Hoppas dom tar sig i alla fall, skulle va gott med egenodlade tomater nån gång.

Jag fick lite gurkplantor av en arbetskompis, ska bli riktigt spännande att se vad det blir, gurka hörs ju va lätta att odla, dom tålde då omplanteringen mycket bättre än tomaterna.

På fredag har jag tagit ledigt på dan för Emma ska till Lycksele för att röntga ryggen. Jag tycker hon lite krokig ut, och hon kan få riktigt ont beroende på vad hon gjort. Hoppas det går bra.

Sen jobbar jag helgen med en supergullig tjej. Vi träffades på folkan i måndags och våra småtjejer fick träffas. Dom var lite blyga från början men sen släppte det och dom röjde järnet. Flickorna bjöd på kaffe och köttsoppa i den lilla teatergrejen dom har på lekavdelningen. Kul kul. Hoppas vi kan träffas snart igen utanför jobbet ;-)

Idag eller imorrn MÅSTE jag städa ur bilen. Det är rent äckligt, skräp och grus alldelens tjockt. Har vi tur så kanske vi hinner tvätta den i L.sele på fredag, där finns en automat...

Nu ska här skalas potatis, palt till middag.

Onsdag 21/4!

Har varit ledig idag, skönt. Sen jobbar jag bara imorrn och sen är jag ledig till på tisdag. Igår var första gången på flera veckor som Frida for på dagis och det var inte skoj att lämna henne igår, superledsen blev hon. Jag har frågat om Frida kan få va mer på dagis eftersom hon inte är där mer än max 10 timmar på en vecka, oftast bara fem timmar. Och det skulle gå bra :-) Fick jag bestämma så skulle hon inte få va där mer än när jag jobbar, men jag kan inte va egoistisk känner jag. Hon mår inte bra av att vara där för lite. Understimulerad. Vem vet, kanske jag orkar mig på att motionera medan hon är där.

Det känns som hon blir lite utanför när hon är där så sällan, men det ska det bli ändring på nu. Idag blir det köttbullar och potatis till middag så nu ska jag gå ner och skala pären. Skämmer bort barna lite idag :-)


Uselt humör!

Jag känner mig på uselt humör idag. Hela dagen har jag varit lättretad, och det tror jag alla har märkt. Frida har nån makalös trots just nu när hon inte vill göra nånting, och allt är fel. Ikväll var måttet rågat och jag fick ett utbrott på henne så nu sitter jag mest och skäms. Man ska ju inte skrika till sina barn men det gjorde jag ikväll.

:-(

Hoppas det blir en bättre dag imorrn...

Fredag!

Har jobbat idag, känns som man är utsläppt ur ett fängelse, har inte varit ut på hela veckan, så det var ganska tomt i kylskåpet här. Var tvungen att baka lite matbröd så jag gjorde det supergoda morotsbrödet igår så vi skulle klara oss till idag.

Storbarna är på äventyr ikväll så det är som tomt här ikväll..

Är ledig i helgen och det känns super, ska plocka bort alla vintersaker som ligger huller om buller. Kanske det också är dags att ta bort påskpyntet, eller vad tror ni? Kan man ha det till midsommar..

Torsdag!

Det gick bra med Robins krupp igår, han sov hela natten, värre var det för Frida, inatt var det andra örat som spökade. Hon var som otröstlig på förmiddan så jag ringde till sjukan och fick en tid till kl 14. Men efter ett tag så verkade det släppa, så jag ringde och avbokade.

Hon har ganska hög feber och har liiite ont i öronen fortfarande så nu hoppas jag att det blir lugnt för henne inatt, annars blir det sjukan imorrn.

Själv känner jag mig som ett vandrande lik. Skulle behöva sova en del.

Jag jobbar kortdag imorrn och sedan är jag ledig i helgen, Ska bli skönt.

Typiskt!

Och bara för att jag skrev det så hör jag kruppen är på g. F...n


Sjuka!

Frida har varit hostig helgen som var och igår fick hon lite feber. Inatt vid kl 1 vaknade hon och hade ont i örat. Som vanligt när hon är förkyld. Vi gick ner till soffan för Robin började vakna till och han skulle ju till skolan idag så han behövde all sin sömn. Alvedonet, nässprejen och värmedynan hjälpte yttepyttelite. Hon såg Shrek2 två gånger på raken. Till slut var klockan halv 7 och hon slocknade helt utslagen. Vaknade inte ens när storbarna gjorde sin i ordning för skolan.

Hon sov ett par timmar och sen har hon varit ganska smärtfri, men hon känner av örat. Hon somnade till vid kl 5 här på eftermiddan, vaknade och var kokhet.

Dessutom har Robin börjat hosta också. Men bara vanlig hosta, inget astma eller krupp än så länge..

Håll tummarna att vi får sova inatt...

Drömmer!

Äntligen ska köket renoveras. Vet på ett ungefär hur jag vill ha det, men färger och dylikt känns jättesvårt. Är det nån som har tips på nån inspirationssida man kan kolla in?

Det är ju verkligen supersnyggt med svartvitt rutigt golv, men samtidigt känns det som det är svårt att hålla rent. Hittade ett snyggt klickgolv på ikea som var i gammaldags stil. Var inne på att ha en gråaktig färg på skåpluckorna, men jag vet inte. Jag VET verkligen inte vad jag vill ha så jag måste söka inspiration och tips på nätet.. Nu har jag inte tid att sitta här längre, måste surfa runt lite.

Ska jobba mellan 18 - 21. Världens längsta dag? ;-)

Länge sedan!

Allt är bara bra med oss, det blev ingen magsjuka. Vi har haft några underbara dagar med skotertävlingar, fisketävlingar, middagsgäster och mysdagar vid stugan. Jag har otroligt nog fått lite färg i ansiktet. ;-)

Idag känner jag mig lite förkyld, men bara lite grann. Dom andra i familjen har ju också varit lite snoriga och hostiga så det vore ju konstigt om jag skulle slippa undan helt.

Imorrn börjar allvaret igen, men det är bara en kortdag och har jag tur så blir det utomhus ändå, hörde det skulle va fint väder imorrn med.

Jag hade tänkt köpa husvagn till sommarn, men jag har ändrat mig, jag ska lägga pengar på köket istället. Vi kommer att få golvvärme även i köket och det ska bli nya kökslyckor och nya tapeter. Känns underbart. Mina förhoppningar är att vi kan köpa ny spis och fläkt också, och ny diskbänk. Gud vad jag längtar till man får börja...

Husvagn får vi köpa kanske till nästa sommar istället... Ska uppdatera med lite bilder snart, men idag är jag för trött.

RSS 2.0