Hejsan hoppsan!

Har fått för mig att jag ska pröva blogga på ett annat ställe, får se om jag trivs där, verkar finnas en hel del spännande att lära sig. Ni kan följa mig på följande adress:

www.carolamfl.blogspot.com




Söndag!

Så har denna helg gått, fort som attan. Har haft det rätt så bra trots det heta vädret. Är ju inte riktigt min melodi med så här varma dagar. För att inte prata om nätterna, det är nog dom som är värst. Vi har sovrummen på övervåningen och det är faktiskt ingen hit. Inatt sov jag uppe med öppna fönster till kl halv fem, gick sedan ner och sov ett tag på soffan. Nere kommer det ju faktiskt in luft när man öppnar fönstret till skillnad från uppe.

Fredag var en bra dag på alla sätt och vis. Först skolavslutningar och sedan till middag blev det ju "plankan". Blev smått förvånad då jag skulle betala, priset var 1490:- Hade ställt in mig på 1250:- och det är ju dyrt så det räcker. Hon jag beställde av måste sagt fel pris och glömt berätta att dom lägger till "pant" för brickan och skålen. Fick i och för sig tillbaka 300:- när jag lämnade tillbaka grejerna. Nej jag tror det var första och sista gången jag beställde en sån. Nog för att det var gott och så men jag tror man kan göra i ordning det själv för billigare peng. Här kommer i alla fall lite bilder...





Visst ser det ganska gott ut?

Nej, nu ska jag slita mig härifrån och gå och packa i ordning barnas väskor. Sedan ska jag krypa i säng och hoppas på en svalare natt. Arbetsdag imorrn....





Tisdag!

Åh gissa om man är "dagavill" idag. Känns helt klart som att det är måndag idag. Men tänk så skönt ändå, en dag mindre till helg ;-)

Och i helgen är jag ledig i hela tre dagar, underbara underbara ledighet, du är välkommen. Fredag har vi fullt upp med skolavslutningar och lite annat, lördag åker vi upp till Luspen och grattar pappa som fyller år, söndag ska jag försöka göra klart hos jordgubbarna och sedan försöka ta det lugnt.

Tänk, sedan jobbar jag bara en enda liten vecka till sedan är det SEMESTER...Känns som att det behös nu..

Idag har det varit lite mysig åska på villis, och jag har "grämtes" hela dan då jag inte dragit ut tv:n, eller modemet eller någonting här hemma. Så en lagomt lättad Carola kom hem ikväll och allt funkar, tack och lov. Såg inte ens ut som det regnat något här, ibland ska man ha tur..Ska i fortsättningen komma ihåg att dra ut allt innan man far på jobbet, så slipper man en massa ångest.

Tack och hej, leverpastej ;-)



Matlagning!



Något som jag tycker är jobbigt är att komma på vad man ska äta för mat, har helt tappat min matlagningslust. Jag skulle vilja att affärerna i Vilhelmina börjar med såna där matkassar med recept och ingredienser så skulle man ju ha det bekymret löst. Skulle så gärna vilja laga nån annorlunda mat, är döless på samma gamla vanliga mat.

Är det fler som håller med?

Dom behöver inte köra ut hit till mig, jag hämtar gärna en färdig matkasse när jag lix är på plassn.


Grillad guacamoletortilla med mozzarella


Fiskgryta Smögen

Foto: Malte Davidsson

Visst ser det gott ut?




Torsdag!

En dag som börjat helt ok, fick sova ända till kl nio. Skulle kunnat sova ännu mera men blev så kaffesugen. Dessvärre har jag huvudvärk och det är nog för att jag sovit för mycket.

Jag har för första gången i mitt liv beställt en tallenplanka. Dyr som stryk men lättsamt, är ju både mat och efterrätt. Hoppas det smakar mums. Ska ätas på skolavslutningen är det tänkt.

Tobbe och Emma sover fortfarande tror jag, har inte sett till dom. Dom små har ju varit vakna ett tag redan :-)

Nä, herre vad jag svamlar, har inget vettigt alls att skriva känner jag så nu slutar jag...:-)






RSS 2.0